Removas

Removas kijkt binnen de wettelijke kaders naar de meest efficiënte aanpak van een asbestsanering. Iedere sanering is uniek en we zoeken altijd naar een mogelijke afwijking van de standaard voorgeschreven saneringsmethode. Dat maakt het saneren eenvoudiger en veiliger. Dit doet Removas alleen in samenwerking met gevestigde adviesbureaus, arbeidshygiënisten en laboratoria. Zij stellen hierbij vooraf de controlerende instanties volledig op de hoogte.

30 jaar ervaring
Door in 1993 asbest te verbieden is de hoeveelheid asbestvezels in de leefomgeving aanzienlijk gedaald. Mede dankzij een goede aanpak van de verwijdering van asbest. Removas heeft ruim 30 jaar ervaring in de verwijdering van asbest en heeft voor diverse sectoren een eigen aanpak ontwikkeld. Centraal bij deze aanpak staan: veiligheid, kostenefficiency en mensgericht saneren. Benieuwd naar geslaagde voorbeelden uit de praktijk?

Neem dan snel contact met ons op.

Ad van der Plas

Algemeen directeur

Ervaring binnen je functie: Sinds 1995 actief met uitvoering van (complexe) asbestsaneringen en sloopprojecten. Ervaren met het saneren van alle asbesttoepassingen in alle soorten situaties. Lid geweest van diverse (onderzoeks)commissies op gebied van asbest en keramische vezels.

Sterke eigenschap: Advies en aanpak met begrip voor opdrachtgevers, gebruikers en bewoners.

Volg mij op:

Raymond van Akkeren

Projectleider

Ervaring binnen je functie: Ik heb ruim 10 jaar ervaring in de volledige asbestbranche. Dat wil zeggen, maritieme en industriële sector, woningcorporatie, kantoren, zorg en Retail, calamiteiten enz.
Altijd zelf mee gewerkt op de werkvloer, als asbestsaneerder en als Deskundig toezichthouder Asbest verwijderaar (DTA). Vervolgens uitvoerder en al enige tijd als projectleider.

Sterke eigenschap: Naast mijn ervaring en persoonlijke kwaliteiten heb ik een goede opleiding en passie voor servicegerichte oplossingen.
Expertise in het coördineren van diverse teams, kennis en hulpmiddelen om doelstellingen te behalen. Altijd gestructureerd en doelgericht.

Ed Klunder

Adviseur/bedrijfsbureau

Ervaring binnen je functie: Ik ben ruim 25 jaar werkzaam binnen de asbestbranche. Ooit begonnen als asbestverwijderaar maar in de loop der jaren bijna alle functies vervuld binnen de branche zoals DTA, projectleider, calculator, bedrijfsleider tot aan directeur van een asbestverwijderingsbedrijf.

Sterke eigenschap: Mijn kracht zit voornamelijk in het adviseren en meedenken in oplossingen om zo tot een gerichte aanpak en een concurrerende offerte te komen. Mijn overtuiging is echt dat je samen tot een goed resultaat komt.

Volg mij op:

Marleen de Bruin

Back-Office Medewerker

Ervaring binnen je functie: Als administratieve duizendpoot heb ik bij verschillende werkgevers in diverse functies veel ervaring opgedaan in de afgelopen 20 jaar. De ondersteunende rol die ik bij Removas B.V. vervul is mij daarom op het lijf geschreven.

Sterke eigenschap: Naast efficiënt en accuraat werken ben ik goed in plannen en organiseren.

Volg mij op: